#GRAVID part 3

Den søde ventetid…
… eller nærmere uendelige ventetid. Så sagde vi pludselig goddag til terminsdatoen.

Sidste uge bød på vægtscanning tirsdag 39+0, hvor de fik målt lillebror til 3564g – et meget nøjagtig tal i forhold til at det stadigvæk kun er et cirka tal. De kan nemlig ikke måle omkredsen af låret, men kun længden på lårbenet. Så man kan ikke regne med om det er et tykt eller tyndt lår.
Dette ønske gik i opfyldelse – fredag morgen mødte Niclas og jeg ind på fødemodtagelsen til et tredje vendingsforsøg, med taskerne pakket. For ville dette forsøg lykkes, så ville de prøve at tage vandet og så ville vi snart have lillebror hos os. Så Njord var om morgenen blevet afleveret hos sine bedsteforældre i stedet for i børnehaven.

TREDJE VENDINGSFORSØG

Vi talte om forskellige ideer til at få ham til at blive nede med hovedet. Så vi kørte hjem, hvor jeg hele fredagen lavede mindst muligt og ellers blot hoppede på yogabold og sad på alle fire for at få lillebror helt ned i bækkenet. Derudover rendte jeg rundt med bjælder mellem benene, så lillebror måske kunne have lyst til at vende sig efter lyden og dermed blive liggende.

 

Niclas og jeg putter så om aftenen til en film og falder i søvn på sofaen – da jeg vågner kan jeg mærke at lillebror har rykket sig godt rundt og nu med garanti ikke ligger med hovedet nedad.
Her til morgen skal jeg så afsted til Herlev igen for at få lagt en plan for fødslen. Så fortsættelse følger og goddag til min terminsdag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.