Bag bloggen

Stort velkommen til min blog – det er dejligt at du er klikket forbi, om det så er første gang eller om du har været her mange gange før.

Jeg vil præsentere mig selv lidt. Jeg hedder Anette og har haft min lille blog her siden 2013. Dengang var den ikke en mor-blog, men det er den blevet. Nu er jeg mor til to dejlige drenge. Njord der er fra 2014 og Martinus der er fra 2017.

Jeg fik mod til at starte min egen blog op på grund af min dejlige kæreste Niclas. Ham var jeg så heldig at møde i 2011, hvor vi opleve kærlighed ved første blik. En helt surrealistisk oplevelse og lige hvad jeg havde brug for.

Niclas og jeg flyttede meget hurtig sammen. Derefter købte vi vores hund, Huckie, som er den Siberian Husky, og så købte vi bil sammen – alt sammen inden for det første år.

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet i dansk og kommunikation, med en tillægsuddannelse i journalistik fra DMJX.

Her på bloggen kommer du til at finde kreative ideer, mad, anmeldelser og ikke mindst omkring livet som mor til to drenge.

Du skal være velkommen til at kontakte mig på anettegr88@gmail.com

Mine billeder må gerne bruges, så længe at jeg er blevet informeret og/eller spurgt forinden, samt at der linkes klart og tydeligt til http://www.enlivsstilsblog.com. Bloggen kan indeholde reklame eller affiliate-links, hvilket altid vil fremgå, når det er tilfældet.

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.