Sol og sommer

Nu er vejret efterhånden ved at blive rigtig fint – solen skinner, vinterjakken pakkes væk og drømmen om en tur på stranden er kommet tættere på

Måske er du en af de heldige, der skal afsted til syden. Jeg tager ikke turen i år, men håber på en lækker sommer herhjemme. Håbet er endda så stort, at jeg er begyndt at kigge efter badetøj til lillemanden – ud over de små badebukser han har nu, til når han skal i svømmehallen. 
Der skal heller ikke herske nogen tvivl om, at jeg elsker mærket Hummel – både til træningstøj til mig, næsten alt til kæresten og næsten også alt til lillemanden. De laver nogle lækre ting og så holder de rigtig godt. Desværre er de ofte også bare lidt dyre – i hvert fald i forhold til, at ham den lille kun kan passe det i omkring to måneder, for så at skulle have noget større. 
Men på funkylittlemonkey.dk har de udsalg på badetøjet fra Hummel til de små størrelser – og de større. Men for mig gælder det selvfølgelig de små størrelser. 
Så er i de heldige, der tager afsted til sydens sol og sommer eller er du optimist som jeg, og satser på en helt fantastisk sommer herhjemme? Lige meget hvad, så er det dejligt at spare lidt penge, så man kan bruge nogle på lidt andet lækkert. Der er i hvert fald lidt at spare på badetøjet her og det er helt klart værd at tage med. 
Husk også, at en dragt beskytter den lille krop mod solens stråler, bedre end et par badebukser. De skal jo helst ikke få for meget sol. Så solcreme, tøj og søg skygge 🙂 Og vi krydser fingre for en dejlig sommer i skønne Danmark. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.