Minecraft fødselsdag

Vi har fået det lidt som tradition, at ungerne vælger et tema til deres fødselsdag – de må vælge det tema de har lyst til og det kan også bare være fødselsdags tema.

Minecraft snacks
Minecraft snacks

I år havde Njord så valgt at holde Minecraft fødselsdag. Så vi gik all in på farverne sort og grøn, som er de farver jeg i hvert fald tænker på, når jeg tænker Minecraft.

Så det blev til familiefødselsdag og så uddeling i skolen.

Gratis print

Når der skal holdes Minecraft fødselsdag, så skal der da også serveres Minecraft mad. Så Njords fødselsdag bød på:

  • Lava boller
  • Vandmelon
  • Cookies
  • Gulerødder
  • Fisk
  • Sticks
  • TNT

På disse skilte havde jeg også taget guld med, men jeg kunne ikke finde det rette spiselige guld i de butikker jeg var i. Alle tingene var relativt simple at diske op med. Jeg købte små snack gulerødder, der bare skulle skulles og derefter kunne nydes. Fiskekiks var et godt lidt salt supplement, ligesom sticks (saltstænger).

PDF filen er lige til at hente og printe, hvis du skulle få lyst til at bruge dem.

Lava boller

Der er de fine boller, kendt fra Halloween, som jeg tænkte ville passe perfekt ind i temaet, men som lava boller. Lava er en stor ting, når man begiver sig ind i Minecraft universet og det var noget af det første, som Njord blev forundret over. Hvad er lava og hvor kommer det fra. Alle livets store og små spørgsmål, som jeg nyder at få fra mine drenge.

Opskriften på bollerne fandt jeg hos Bagvrk.dk og de er dejlig luftige.

Der var flere der ikke rigtig turde at tage en bolle grundet udseendet, men da de endelig fik smagt, så var de fan. Jeg ved i hvert fald, at de skal bages igen til Halloween, for de er både nemme og lækre.

Lava boller

Fødselsdagskage med slik

Kagen blev måske ikke så Minecraft-agtig, men den smagte himmelsk! Opskriften på selve kagebunden er fra en anden blog – FantasiFabrikken – og kan stærkt anbefales. Jeg lavede den i en stor bradepande, klippede et 7-tal ud af et papir og skar to ud af den færdigbagte bradepandekage. Husk at lade kagen køle af.

Imellem de to bunde – og ovenpå – snød jeg lidt. Men af den simple årsag, at jeg havde glemt at købe chokolade. Jeg ville selv have lavet chokolademousse og havde da også købt piskefløde. Men for sjov skyld havde jeg også købt Dr. Oetkers chokolademousse. Så det blev den. Og det er altså ikke sidste gang, at den kommer med mig hjem.

Så først et 7-tal, så mousse, så endnu et 7-tal ovenpå og mousse på toppen. Til sidst kom jeg alverdens grønt slik på. Den blev spist og rost.

Uddeling i klassen

Nu når fødselsdagstemaet var Minecraft, så skulle han da også have det tema med i skole til uddelingen.

Minecraft uddeling

Så der blev pyntet en kasse med Minecraft pynt, som skulle transportere alle slikposerne over i skolen.

Poserne er grønne poser, malet med sort Posca-tusch. Jeg nåede at tømme en hel tusch på de 24 poser – okay, tuschen havde så været i brug før, så det kan man ikke regne med. Men det tog tid at få malet.

Men Njord var lykkelig over at se poserne – og så håber jeg at indholdet blev taget godt imod af klassen.

Minecraft uddeling

Næste gang …

Allerede nu er Martinus begyndt at tælle ned til sin fødselsdag, som kommer til at være en pirat fødselsdag. Det er godt, at der er mere end en uge imellem dem 😀

2 tanker omkring “Minecraft fødselsdag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.