Uhyggelige kager

I går havde Arla lavet en live aktivitet, hvor andre børn kunne bage sammen med Frida live på Facebook. Et virkelig hyggeligt event og Njord ville gerne bage.

For mig betyder denne coronatid, at jeg ikke kan overskue alle de fantastiske steder der er inde i København, som diverse museer. Så det betyder meget for mig, når der er aktiviteter i nærområdet eller der bliver lagt op til hygge hjemme.

Nu er Njord meget glad for at bage og synes det er skønt at være i køkkenet, så denne bage-mulighed var helt klart oplagt. Det hyggelige var også, at de andre bagere bagefter lagde deres resultater op på begivenheden inde på Facebook. Der var så mange fine kager – men ingen af dem var så drabelige som dem Njord lavede. For vi tilføjede lige lidt rød glasur, der blev hældt ud over som blod. Vi nærmer os jo halloween.

Kagerne smagte så lækkert og opskriften kan du finde lige her på Arlas hjemmeside.

Der skal ikke bruges særlig mange ingredienser og der er ikke mange trin at følge, derfor er denne opskrift fantastisk til børn. Dem vi lavede var med æble, da det var Njords ønske.

Der er noget ved denne tid, hvor der står Halloween i kalenderen. Du kan finde andre uhyggelige Halloween-ideer herinde, som fx at skære græskar ud, små bladspøgelser eller bloddryppende lys. Der er også andre små ideer at finde, som man kan lave i efterårsferien eller enhver anden dag her i dette blæsende efterår.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.