Live quiz på Instagram

Torsdag den 30. april går det løs, når @kirstinevej og jeg laver live quiz inde på Instagram. Det er klokken 19.30 og kun på Instagram.

Her har du mulighed for at vinde en masse super lækre præmier, fra blandt andet Visse Vasse, Mofibo, Blue Mountain og maaaaaaange flere.

Det er en god ide at lave et lille skema før du starter – for quizzen er et detektivarbejde, hvor du skal finde ud af hvem, hvor og hvad. Du skal gætte alle tre rigtige, for at kunne vinde.

Jeg har hjulpet lidt på vej, ved at lave denne på forhånd, som du bare kan printe ud – ellers er det i princippet blot at tage et papir og lave 3 kolonner på; en til hvem, en til hvor og en til hvad.

Som en lille bonus, har Kirstine og jeg besluttet at køre en lille sideløbende konkurrence, hvor du kan vinde en præmie. Konkurrencen er enkel – lav dit eget skema med hvem, hvor, hvad (som den jeg har lavet til dig på pdf), tag et billede af det og tag @kirstinevej og @enlivsstil. Så trækker vi torsdag en vinder mellem alle dem der har lagt et billede op.

Vi glæder os så meget til at quiz-hygge med dig her i Coronaland.

Husk at quizzens formål er at samles i en tid, hvor vi helst ikke bør være for tætte – og ikke mindst at støtte op om alle de små danske virksomheder, der knokler for at overleve.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.