Bring spa-oplevelsen med hjem

/Sponsoreret/

Jeg elsker at pleje mig selv, men er relativ dårlig til at huske på det. Men jeg nyder lækre produkter og hvordan de får mig til at føle.

Så det at få lov til at prøve Blue Mountains lækre ansigtsolie og sæbe, er ikke noget man siger nej tak til.

Allerede da jeg åbnede kassen, efter at have hentet den på posthuset, blev jeg mødt af den skønneste duft af lavendel. Jeg har altid haft et ambivalent forhold til lavendel – mest af alt fordi alt der har lavendelduft ofte har været en kraftig, kunstig duft. Jeg har været ved at brække mig over duften af lavendel, som jeg i min opvækst er blevet mødt af i blandet andet toiletfriskere og skyllemiddel. En grund til at jeg altid selv har brugt duftneutral skullemiddel. Så jeg har altid gået en stor bue udenom, hvis der stod noget med duft af lavendel. Men da jeg var inde og få ansigtsbehandling i vinter, der vaskede hun mit ansigt med vand der havde lavendel i. Det var den mest behagelige duft og så fremmed for mig, at jeg måtte spørge, hvilken duft det egentlig var.

Så da jeg opdagede en ansigtssæbe med lavendel hos Blue Mountain, så kunne jeg simpelthen ikke stå for den. Og ganske rigtig, duften er behagelig og bløde, og på ingen måde kunstig.

Hvem er Blue Mountain?

Blue Mountain er et sæbeværksted er startet af Rikke og Sebastian, og er inspireret af naturen hvor de bor ved Blåbjerg – deraf navnet Blue Mountain. Hos Blue Mountain går de op i danske produkter og de skatte man finder i den danske natur.

Det var i 2018 at Sebastian skubbede til Rikke og fik hende til at lave virksomheden – noget vi andre er meget glade for. Det var en egen interesse for Rikke at lave sæber og kosmetik, men med flere varianter af sæberne, kunne der pludselig begynde at ske noget mere og en virksomhed kunne begynde at gro på den jyske hede.

Blue Mountain er en virksomhed der går op i bæredygtighed og deres produkter er produceret uden palmeolie, syntetisk farve eller duft. Ingen af produkterne er masse producerede, men er i stedet produceret i små batch. Dermed er hver sæbe også unik, da det hele er håndlavet. Så der er kærlighed i alle produkterne som du køber hos Blue Mountain.

Ydermere har de lavet et samarbejde med Nyborggaard. Grunden til at de har valgt at samarbejde med Nyborggaard har været helt naturligt, ifølge Rikke selv. For hende er Nyborggaard et sted der har hjerte og sjæl med i det de laver, samt laver de skønneste olier – Nyborggaard er kendte for deres lækre olier, som rapsolie, hampe frøolie og deres hørfrøolie. Her beskriver Rikke raspolien, som Nordens olivenolie. Så i de nye produkter, vil der være olier fra Nyborggaard at finde. Et bæredygtigt samarbejde, der gør produkterne ekstra danske og dermed meget mere værd i min verden.

Ansigtsolien LIV

Min hud er på ingen måde tør eller fedtet, men med den forkerte creme eller olie, så bliver den helt fedtet og det føles som om at den ikke kan ånde. Så jeg var spændt på at prøve ansigtsolien LIV fra Blue Mountain.

LIV er en olie med hybenkerneolie der blandt andet tilfører huden A-vitamin der virker opstrammende og genopbyggende. Derudover tilfører olien huden E-vitamin. Den kan bruges under foundation eller den daglige creme, men jeg har selv nydt at bruge den alene.

Min hud stråler mere, uden at den ser fedtet ud. Jeg bruger den om aftnen inden jeg skal i seng, så den har hele natten til at arbejde sig ind i huden, uden at blive udsat for vind og vejr. Jeg bruger en dråbe på hver kind og en i panden, som jeg så fordeler i hele ansigtet. Jeg har derudover også afprøvet olien som make-up fjerner og den fungerer. Den er mild mod øjenomgivelserne og jeg føler mig ikke fedtet i huden efter. Helt klart et lækkert produkt for huden.

Sæbeblokken ENG

Der var den – den lavendel. Jeg må indrømme det, jeg er fan. Sæben er en ansigtssæbe, der kan bruges på hele kroppen og det er det den primært bliver brugt til hos mig.

Jeg har især fundet ud af, at olien er formidabel til den sarte hud, når man har barberet sig. Lavendel har fra naturens side en beroligende og helende effekt. Jeg føler at min hud er mindre irriteret, når jeg har brugt sæbeblokken ENG på min ny barberede hud.

Derudover er det en formidabel duft der breder sig på badeværelset, når man har vasket sig med sæbeblokken ENG. Det er duften af lavendel som jeg synes er mest fremtræden og dermed også den jeg kan dufte på mit badeværelse. Det er absolut ikke sidste gang, at sæbeblokken ENG finder vej ud på mit badeværelse, både på grund af duften og på grund af dens effekt på nybarberet hud.

Husk de små virksomheder

Vi er inde i en periode, hvor det er vigtigt at støtte op omkring de mindre virksomheder. Det er hårdt for rigtig mange, men vi har nogle fantastiske små virksomheder rundt om i landet, der lavet helt unikke produkter. Måske de har et bedre eller lige så godt produkt at tilbyde, som det du normalt plejer at købe?

6 tanker omkring “Bring spa-oplevelsen med hjem

 1. Årh lavendel sådan en kompliceret forhold. Jeg er SÅ enig med dig og havde en lignende oplevelse, bare hos frisøren.
  Duft har bare sådan en fantastisk evne. Jeg må vist lige få kigget nærmere på det der Blue mountain 🤩

  Like

  • Det er så fantastisk med sådan nogle oplevelser – de gør bare noget bestemt ved en! Gør det, de har virkelig nogle fantastiske produkter 😀

   Like

 2. Sikke et dejligt indlæg 🙂 Du har ret i at huske de små virksomheder, og dem kigger jeg også selv efter i lokalområdet i øjeblikket. Jeg prøver også at huske selvforkælelsen ved at få en månedlig goodiebox. Kh Pia

  Like

  • God ide også at se efter i nærområdet, der kan man virkelig også finde nogle guld-steder. Lækkert med goodiebox, det er virkelig selvforkælelse.

   Like

 3. Jeg er på udkig efter en A-vitamin olie, jeg kan bruge iaften. Måske jeg skulle prøve LIV olien?
  PS min datter hedder også Liv 😛

  Like

  • Gør det, den gør virkelige huden lækker. Jeg bruger min hver aften, den er dejlig blød og på ingen måde fedtet. Så passer den olie jo perfekt – det er et smukt navn.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.