Påske-ideer til påskedagene

Påsken byder på en masse dejlig kreativitet. Det er lige mig. Jeg prøver så godt som muligt at få det til at smitte af på Njord og Martinus, så vi kan lave påskepynt, plante karse osv.  

FORÅRET ER KOMMET! Vi er godt og vel indespærret på grund af Corona-virussen der hærger verden, men det giver netop endnu en grund til at lave hyggelige kreative aktiviteter med børnene. Her er der nogle af de ideer, som jeg har samlet sammen hen over tiden og mon ikke der kommer flere til?

Jeg nyder at være kreativ – også selv om det er tvungen kreativitet i denne tid. Njord er den tålmodige, der sidder fint og nusser med tingene og gør sig umage. Martinus er det modsatte; her skal det gå stærkt, det må ikke være for fint, altså han skal hurtig kunne lave det uden den store koncentration. For koncentrationen holder ikke længe hos Martinus på 2,5 år – det gjorde det dengang Njord var samme alder. De er virkelig dag og nat på så mange punkter, så det skaber virkelig en udfordring for mig.

Se forresten også mere inde på min Instagram @enlivsstil – her kommer der løbende små kreative sysler op og det gør de lidt hurtigere end herinde. Så følg mig gerne og giv et like – tag mig også gerne, hvis du har lavet noget med inspiration fra mig. Jeg bliver så lykkelig over at se, at mine ideer kan bruges ♡

Pas på hinanden og nyd tiden sammen – vi ses på den anden side af Corona.

Påske-krea-opskrifter  

Jeg vil lave lidt forskellige opslag, med påske-kreativitet, for både store og små. De bliver lagt op på bloggen, Facebook og Instagram efterhånden, men i dette indlæg, vil der også være links til det hele, nyt som gammelt.

Påskedyr – disse påskedyr er lavet af toiletruller og kun kreativiteten sætter grænser for store og små. Lad de små selv male toiletrullerne, sætte øjne på og brug deres hænder til at tegne efter med. Personlige små påskedyr til pynt.

Karsedyr – brug evt. en tom mælkekarton eller tomme syltetøjsglas. Lav ører, vinger osv. og sæt på. Kom vat og karsefrø i og hav stående på spisebordet.

Æggedyr – tegn store æg og klip dem ud. Lad børnene dekorere med øjne, fjer osv. Sjovt både for de små og større.

Kaninservietter – en lille guide til at folde søde påskekaniner ud af servietter. Du skal kun bruge servietter og noget bånd. 

Musselmalede gåseæg – Her kan tegnes med tusch eller de kan males.

Påske-æg-jagt – denne aktivitet kan laves både indenfor, men også udenfor i egen have. Perfekt aktivitet, så dagene glider lidt hurtigere og til stor glæde for børnene.

Påske-maleriher kan børnene se forskellige påsketing trylle sig frem på papiret, når de maler med vandmaling.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.