Jul hos familien Bundgaard

I år bliver vi for alvor voksne – Niclas og jeg – for vi skal for første gang nogensinde holde juleaften. Så der skal forberedes til den helt store guldmedalje, så der bliver styr på aktiviteter til børnene (så tiden går lidt hurtigere), der skal pyntes op fra gulv til loft og så skal maden bare spille.

Jeg havde egentlig sagt til mig selv, at jeg ikke vil stå for julen så længe mine børn er små. Men nu spurgte min mor om jeg ikke kunne have lyst til at have julen hos os selv i år. Det skal jo prøves og jeg ved at vi vil få rigelig med hjælp.

Så i år skal jeg dække bord, som jeg ønsker det – yay!! Jeg er lidt i ekstase over den tanke. Så der skal virkelig planlægges julebord, så det spiller.

Jeg skal finde på en masse sjove aktiviteter som børnene kan lave, imens de venter.

Vi skal have juletræ – det vil sige at jeg skal på jagt efter juletræspynt, for vi ejer ikke rigtig noget. Vi har i det hele taget ikke særlig meget julepynt, så det skal vi lige have styr på. Det bliver til klippe-klister dag(e).

Jeg skal lave en hel julemiddag og få det hele til at spille… Mon McD har åbent, hvis nu det hele går galt?

Min kære mor får æren af at lave ris ala mande hjemmefra og tage med – så skal jeg koncentrere mig om en ting mindre. Derudover vil hun rigtig gerne hjælpe med julemaden, så jeg ikke er helt på bar bund.

Vi skifter hvert år til at holde lille juleaften med enten min eller Niclas’ familie og juleaften med den modsatte familie. Så i år er det lille juleaften med min kære svigerfamilie og juleaften med min egen familie. Vi er ikke så mange i min familie, så det er nogenlunde overkommeligt.

Så bloggen i år vil blive fyldt med ideer til julebordet, hjemmelavet juletræspynt og ikke mindst gode aktiviteter til børnene.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.