Fars dag inspiration

Mangler du inspiration til årets fars dags gave – så læs videre. Jeg kommer med nogle ideer som vi selv har lavet herhjemme.

Min mand – drengenes far – er så mega irriterende et menneske. Jeg mener det. Han drikker ikke øl, vin eller anden form for spiritus; så vi kan ikke købe en lækker special øl eller lignende. Han bruger ikke slips, smarte kuglepenne, smykker eller andet pynt/nips.

Han er i bund og grund meget simpel og ligetil. Det er egentlig en ting jeg elsker – bare ikke når der skal købes gaver eller han skal forkæles.

Så jeg har tænkt og tænkt. Det jeg har fundet frem til vil han både synes er lidt træls og lidt sjovt.

Lidt billeder af guldet

Først og fremmest har jeg taget billeder af drengene. Jeg malede simpelthen “vi ♥️ dig far” under fødderne på dem. Så blev de sat op af en helt hvid væg og så tog jeg ellers en masse forskellige billeder af dem. Mit yndlings redigerede jeg så sort/hvid og beskar lidt. Det skal bare fremkaldes og i ramme.

Billedet endte med at se sådan her ud:

Men det er da slet ikke nok med et lille billede, tænkte jeg. Så tænke, tænke. Hvad kan han rigtig godt lide? Han har en mega sød tand.

Den hemmelige bog

Så han skal da have et lille hemmeligt lager af slik. Min første tanke var faktisk en førstehjælpskasse, bare fyldt med slik. Men jeg har ikke kunne finde den helt rigtige æske til projektet. Så det næstbedste var da en hemmelig bog (til manden der aldrig læser!).

Jeg fandt bog-æsken i Søstrene Grene. Udseendet på den var jeg ikke helt tilfreds med, så jeg pakkede den ind i nyt bogbind. Så var jeg i Flyingtiger og købe en masse slik, som så skulle fyldes i bogen.

Slik gaven tænker jeg kommer til at bringe så meget lykke. Njord er allerede helt med på ideen om en æske fyldt med slik og han vil gerne hjælpe sin far med at spise det hele.

Til dette lille projekt har jeg brugt:

  Bog-æske fra Søstrene Grene
  Gavepapir
  Limstift
  Saks
  Tavlefolie
  Posh tuscher
  Kalktusch
  Slik

Tavlefolien kan sagtens skiftes ud med karton eller lignende.

Men vi er da slet ikke færdige…

… er vi?

Jeg har nemlig flere ideer i ærmet, men de kræver at børnene er hjemme og manden ikke er. Det er så lige et lille puslespil.

Hvis jeg får lavet flere gaver, så tænker jeg, at der bliver lagt billeder på Instagram og/eller Facebook med en lille eventuel vejledning.

Mon ikke at min kære mand bliver lykkelig over de fine gaver fra hans drenge? Det håber jeg i hvert fald.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.