Perlerier for små fingre

*SPONSORERET

Perler er godt for finmotorikken – og styrker dit barn. Men de skal da også udfordres lidt når de er lidt større. Dette gør Anja Takacs i hendes nye bog “Mine Første Perlerier”. Her bliver det lidt mere spændende at lave perleplader, både for drenge og piger.

Anja Takacs bog "mine første perlerier".

Vi herhjemme, har været så heldige at få lov til at lege lidt med Anja Takacs nye perlebyg “Mine Første Perlerier”. Og som altid har Anja Tacaks kreeret de sødeste små væsner i perler.

Bogen, “Mine Første Perlerier” af Anja Takacs, udkom den 1. december og er fyldt med en masse små, søde figurer, som ikke er set før i den størrelse. De kan alle sammen passe på én af de små kvadratiske plader, ikke på én gang, men enkeltvis. Så de er nemmere at få lavet for de yngre perleplade-magere.

Jeg var lidt spændt på, om bogen ville være for svær for min 4 årige dreng, men Njord har altid været god til alt det finmotoriske og havde overhovedet ikke brug for min hjælp. Den gennemsigtige perleplade blev lagt oven på billedet i bogen og jeg satte æskerne med perlerne frem. Jeg rettede også lidt på perlepladen, hvis han fik skubbet lidt til den.

Njord ville have at dragen skulle ligne den i bogen med farverne, så det blev som han ønskede. Den krævede ekstra koncentration end med de perleplader der allerede er formet som en figur, så det blev ikke til mere end én figur.

Der er så mange fine mønstre i bogen “Mine Første Perlerier” og Njord havde svært ved at vælge, hvilken han skulle starte med. Han var både ude i at skulle lave en krokodille, en haj eller en hest.

Bogen har noget for enhver smag – dem der vil lave feer, drager, vilde dyr eller nogle af de andre små væsner, som bogen indeholder.

Jeg bliver i hvert fald nød til at få købt nogle flere perler, så vi kan få lavet en masse af figurerne – det bliver nok bare primært mig der kommer til at gå amok. Men de søde figurer kan pynte børneværelserne og gaverne til diverse børnefødselsdage. Ikke at voksne ikke kan få et perledyr – men jeg tror de fleste i familien vil være gladest for at få et perledyr lavet af Njord og ikke mig.

Njord er også helt med på, at vi får fyldt badeværelset op med en masse flotte perlefigurer – gerne alle mulige slags. Jeg holder nu mest til at køre ét tema af gangen i ét rum. Så kan vi komme en masse af havets dyr ud på badeværelset. Så kan vi altid gøre gangen på førstesalen til en vild jungle eller lignende. Bogen “Mine Første Perlerier” af Anja Takacs er fyldt med begge dele.

Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om at bogen kommer til at blive brugt flittigt – nu af Njord og så af Martinus når han bliver lidt større. Perlerier med børn går aldrig af mode og slet ikke efter at Anja Takacs har været inde over og give både store og små blod på tanden overfor de fine perlerier man kan lave. Vi har nu både julepynt og påskepynt i perler – de er lavet efter skabelonerne fra Anja Takacs app “Det Perler”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.