Nu har jeg børstet i over en uge…

… og jeg vil sige, at jeg ikke savner en plastiktandbørste i min mund. Dette er min anmeldelse af tandbørsterne fra iBrush.
Da jeg første gang skulle bruge tandbørsten fra iBrush, var det en anderledes fornemmelse. Fornemmelsen af at putte træ i munden. Sjovt nok, så er tandbørsterne lavet af bambus, så følelsen var ikke helt ved siden af. Men træ opfører sig anderledes i munden end plastik og når man har brugt plastik hele sit liv, så skal man lige vende sig til det. Til det vil jeg sige, at allerede på anden dagen tænkte jeg ikke mere over materialet. Den føles god at holde på, den afgiver ikke smag af træ på nogen måde, mine tænder bliver rene, så alt i alt vil jeg anbefale denne smukke, minimalistiske ven af en tandrenser.

Det lyder måske underligt, men jeg har det faktisk lidt bedre med mig selv efter at jeg er begyndt at bruge tandbørsterne fra iBrush. Tanken om, at jeg bare kan knække børstehovedet af og så smide skaftet til kompost gør mig en smule lykkelig. Jeg vil gerne passe på vores jord og gøre noget godt. Hvis min tandbørste kan gøre en forskel, så skal det ske.  Derudover synes jeg også den lille sum af 50 kr. for to tandbørster er et lille beløb og næsten det man i forvejen skal give for en af plastik.
Manden skal også have afprøvet en iBrush, vegansk, bionedbrydelig tandbørste. Men han venter til den nuværende skal skiftes ud, det samme med den ældste søn. Desværre laves de ikke i babystørrelse, så ham på 1 år må nøjes med en plastik lidt endnu. Så kan jeg smile lidt af, at vi sorterer affald, så den kommer med til plastik.
Lidt af det praktiske; pakkerne med tandbørsterne i har forskellige farver og de indikerer hvor mange prikker tandbørsten har på tandbørstehovedets bagside. Dette er ret praktisk. Tandbørsterne i sig selv har ingen farve, så derfor kan det blive forvirrende, hvis både dig og kæresten har en tandbørste fra iBrush. Men her kommer prikkerne så til hjælp. For så kan i vælge at den med én prik er måske din egen og den med to prikker er kærestens. Så er der ikke noget med at dele tandbørste. Dette synes jeg er rart. Så ingen leg med tilsætningsstoffer i form af farve.
Hvis det er for svært det med prikkerne, så kan jeg anbefale at bruge fx kopperne fra Liebe, hvor der står mor eller far på (hvis i da er blevet det) og så have hvert jeres krus med hver jeres tandbørste stående på badeværelset.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.