Det bliver lidt kedeligt (for mig) kun at servere bondebrød med diverse pålæg på til Martinus. Så derfor må jeg være lidt kreativ i køkkenet. Så jeg har nu kreeret nogle pandekager, der er mere madagtige end for eksempel bananpandekager. Jeg har nemlig lavet linsepandekager og de er et hit.
LINSEPANDEKAGER
50 g røde linser
1 æg
½ squash
2 spsk mel (brug evt. boghvedemel)
1 fed hvidløg
knust spidskommen
smoked paprika
Du kan vælge enten at koge linserne eller sætte dem i blød natten over. Kom de kogte linser (husk at lade dem køle af, inden du blander dem med resten) sammen med de andre ingredienser ned i en blender og blend enten til en hel fin masse eller til en lidt grovere grød. Tag en stegepande og kom klatter (lavet med en spiseske) på panden. Steg til de er gyldne på begge sider.
Lad dem afkøle og server. Kan sagtens fryses.