#GLADE KINDER

For 1,5 år siden fik jeg lov til teste lidt KRAES til min lille Njord. Nu er han blevet det ældre og nu har KRAES endelig udvidet deres sortiment – og jeg er igen lykkelig over at kunne være tester. Denne gang med to børn at afprøve produktet på.

 
 


Det er KRAES glade kinder – en økologisk pleje-stick.

Vinterkulden har ramt os og i denne tid får de fleste babyer og børn lidt tørre kinder, når de bruger tiden udenfor. Det ser ud til at være slut med denne nye stick.
Lad mig tage dig en tur rundt om den; første øjekast på sticken viser en god størrelse, der nemt kan være med i tasken eller pusletasken. Den har et gennemført design, der både gør den lækker at se på og bruge. Den har en mild og behagelig duft, der på ingen måde er gennemtrængende, men derimod meget naturlig. Den giver mig lyst til at bruge den på mine to drenge uden tvivl om parfume osv.
Da jeg fik den kunne jeg ikke vente med at tage den i brug og “heldigvis” havde jeg rigtig tørre hænder pga. jeg havde haft dem meget i vand den dag. Så jeg smurte lidt på min hånd for også selv at mærke, hvordan den føltes på min krop. Sticken var nem at bruge, kunne smøres fint ud, trængte godt ind og fedtede ikke. Et stort plus!
Sidenhen har jeg brugt den på ryggen af baby Martinus, da han har lidt sart, tør hud på ryggen. Min sundhedsplejerske anbefalede at jeg fik købt noget fedtcreme, men jeg er i stedet gået igang med at bruge sticken. Efter at have brugt den i to dage i træk på hans ryg, kan jeg allerede nu mærke tydelige resultater. Det herlige er også, at jeg kan bruge sticken på hele hans ryg, massere ham let på ryggen og så give ham tøj på, uden at han er fedtet ind fra top til tå af en eller anden creme.
Jeg er fan – lige så stor fan, som af babybadet med dødehavssalt (favoritten herhjemme).
Jeg glæder mig virkelig til sne og rigtig kulde, for at få brugt sticken noget mere. Især Njord kommer til at få smurt de små kolde kinder.
*dette indlæg er sponsoreret af KRAES babybad

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.