KONKURRENCETID

Herhjemme er vi meget glade for Dermas produkter og har været det lige siden jeg blev gravid med Njord. Jeg har aldrig været god til de meget parfumerede dufte, som man finder i mange sæber mm. Så her er Derma fantastisk, da de både har til de små, og til hende og ham, plus det løse.

Derma står for at lave allergivenlig hudpleje til hele familien, som er fri for parabener, parfume og farvestoffer. Alt i alt lækre rene produkter, som man kan bruge dagligt.
Derfor tænker jeg, at der er en af mine læsere der skal forkæles og Derma er enig.
Vinderen bliver forkælet med en mor-barn-præmie der består af Shampoo/Bad samt Olie fra Derma Eco Baby-serien og en Bodyolie samt den helt nye Bodyshampoo, Balsam og forbedrende Shampoo fra Derma Eco Woman-serien.
Alt du skal gøre, er at enten fortælle hvad du glæder dig mest til af badeøjeblikke med din kommende baby eller, hvis du allerede har født, et yndlings badeøjeblik med din baby.
Vinderen trækkes den 4. maj og bliver efterfølgende offentliggjort her på bloggen.

Denne konkurrence er sponsoreret af Derma Pharm.

11 tanker omkring “KONKURRENCETID

 1. Glæder mig til at holde mit barn og se den glæde og nydelse der er ved et dejligt bad �� og så med god samvittighed uden parfume og parabener. Hvis hun bliver ligesom jeg selv, bliver hun en rigtig vand hund ���� vand over det hele og leg med diverse bade legetøj ☆ kan ikke vente til at se vores lille prinsesse.

  Like

 2. Mit yndlings øjeblik er når min lille vandhund Ella kommer op af vandet og hundes lille krop er vlød som smør pga olien vi drypper i vandet. Men det aller bedste er når vi masserer dwn lille krop med lidt babyolie npr hun er tør, hvilket efterlader hendes hus silkeblød og lækker – lige til at spise ❤

  Like

 3. Jeg glæder mig til rigtig vandhygge med den kommende lillebror. glæden i hans ansigt når han finder ud af at plaske i vandet med armene første gang 😛 og så er der jo intet bedre en end nyvasket baby – uden lugt af parfume 😉

  Like

 4. Jeg har tre børn, og det sjoveste er nok, når de bader altså, når den mindste gakker helt ud og sprøjter de store til. De er lidt mere sippede og kan ikke døje vand i øjnene, men det KÆRE er så, at de ikke nænner at blive sure på deres babylillesøster! Altså… ❤

  Like

 5. Bare synet af vandet, gør min lille Tilde ellevild af glæde, hun er altid vild med at komme i bad. Glæden er stor over at komme i karret, og balladen starter først når badet er slut;)

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.