KRAES for børnene

Jeg er i den heldige situation, at jeg har fået lov til at teste og anmelde KRAES babybad til badet – Njords bad. Så det er nok nærmere Njord der tester.
Jeg må sige, at jeg sjældent har været så opstemt over at åbne et produkt. Først kom der selvfølgelig en kasse med posten, da jeg åbnede den lignede indholdet (heldigvis) det som jeg havde set på nettet. Men da jeg så åbnede æsken med produktet, så må jeg sige at jeg hoppede og dansede på stedet. Aldrig har jeg været så glad for så lidt.
Beskrivelsen bag på æsken, fortæller at man skal bruge 2-3 skeer til et bad. Så ærligt regnede jeg med, at der fulgte en kedelig plastikske med, som der gør til de fleste produkter. I stedet lå der den fineste ske i træ, med KRAES logoet brændt på. Og ydermere ligger der også en lille træklemme, til at lukke posen med. Jeg elsker detaljer, så KRAES babybad har helt klart fået en flyvende start på det område.
Jeg har fået lov til at teste den der hedder havre og dødehavssalt. Da jeg klippede posen åben, kom duften af havre mig i møde med det samme. Så man er ikke i tvivl om, at der er havre i. Salten bemærker man ikke – ikke at jeg havde regnet med at få følelsen af salt, som det man har i køkkenet!

Nu har vi efterhånden badet Njord med sæbe i noget tid, da han er god til at grise sig til og gerne så meget at babyolie alene ikke kan tage det. Så det var meget mærkeligt igen at bade ham i et badekar, hvor der ikke var skum på toppen. Men han hyggede sig og virkede dejlig blød, som når han får babyolie i vandet.

Efter at have vasket Njord nogle gange i KRAES babybad med dødehavssalt og jeg må sige at jeg er helt oppe og køre. Han er dejlig blød, han bliver dejlig ren hver gang og ikke mindst, så har han ikke nogle som helst små tørre pletter rundt omkring. Så navnet lever virkelig op til produktet – det er virkelig KRAES for dine børn og jeg har fundet et produkt, der i hvert fald skal være en del af de kommende barselsgaver. 


Kunne jeg få min mås ned i Njords badekar, så var jeg selv hoppet i og nydt en omgang med havre og dødehavssalt. Jeg må ønske mig et badekar eller en balje i min størrelse. Ærligt tror jeg heller ikke at Njord ville være helt tilfreds, hvis jeg brugte hans badekar. KRAES babybad er spa for de små. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.