Badetid er hyggetid

Njord elsker at bade og har gjort det lige siden sit andet bad – ved det første bad skreg han konstant. Det er ikke altid at Njord har fået sæbe i sit bad, men når han har, så har jeg gerne ville gøre det så skånsomt for ham så muligt. Det vil sige at jeg ikke har ville udsætte ham for unødig parfume osv. Badetid skal være en tid, hvor man ikke skal tænke på andet end at hygge sig og selvfølgelig blive ren. 

Så hans første sæbe i badet var Derma Eco baby shampoo/bad. Den var drøj i brug og var mærket med Ecocert, Svanemærket og Astma-Allergi Danmark. Det eneste minus ved denne var, at den ikke dannede så meget skum, hvis man prøvede at lave skumbad med den.
Den anden vi har prøvet er Rema 1000s Kids shampoo. Denne havde mærkerne Svanemærket og Astma-Allergi Danmark. Et minus ved denne var at det kun var shampoo og ikke til bad, så man i stedet skal anskaffe sig to sæber i stedet for en enkelt.
Den seneste som vi har testet er Cool-Kidz neutral tryllevask. Denne er både til hår- og kropsvask. Den kan snildt bruges som skumbad, da den laver en passende mængde skum. Et stort minus er at den ikke er hverken svanemærket eller astma-allergi. Den er med økologisk aloe vera, uden parabener, parfume osv.
Jeg ville ønske at Cool-Kids fik mærkerne på deres produkter eller i hvert fald denne. For den er lækker, skummer dejligt og er dejlig drøj i brug. Men de får mærkerne på så hælder jeg til at ville bruge Dermas shampoo/bad. Vi har også fra dag et brugt olien fra Derma, ikke mindst da den udmærker sig til at bruges i badet eller efter badet.

Yndlingslegesagerne i badet er fra Plantoys. Her har Njord sin isbjørn i båden og hans fiskenet med fisk, søstjerne og skildpadde. Virkelig lækre produkter, gode farver og bæredygtig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.