Njords værelse

Jeg har ikke været meget for at vise Njords værelse, da jeg aldrig har været fuldt ud tilfreds – og det er jeg stadigvæk ikke. Men jeg har alligevel nogle ting, som jeg elsker og som jeg gerne vil vise jer. Ikke mindst, så i kan se ændringerne derinde, når jeg får lave nogle.

Indretning kræver tid og penge – tiden har jeg i princippet, men det er det andet som er et problem. For selv om man finde ting brugt, så er det at gøre dem i stand, som kan være dyrt og så er det også lige at få kæresten med ind over.
Jeg har selv malet bjerge og svampe derinde, men må indrømme at jeg fortrød det bagefter, ikke mindst fordi det ikke passer ind, efter at hans seng blev rykket derind. Så kunne jeg lave det om, så malede jeg hele værelset på ny og gav måske den ene væg en ny farve.
Først og fremmest elsker jeg Njords seng. Den er lækker, den er stilren og den kan følge ham længe. Det er tremmesengen fra Leander, som allerede har fået fjernet den ene side. Det har gjort at Njord sover meget bedre og er blevet mere tryg ved sin seng. Han hygger sig hele dagen med selv at kunne kravle op i sengen, hvor han så sidder og leger eller læser. Om aftenen når han skal sove, bliver sengerenden sat op og en lille DIY løsning med en tværgående pind til at holde den på plads. For selvom Njord sover bedre i sengen uden side på, så falder han ud af den, hvis ikke vi har sengerenden og pinden.
Hans lille plads omme bagved døren (som man næsten aldrig ser) er også et af mine yndlingssteder, med hans dots på væggen, skybøjlen, hans Fjällräven rygsæk og kasket. Jeg glæder mig til at foråret viser sit smukke ansigt, så han igen kan komme til at gå med kasket og forhåbentlig stadig vil!
Hyggekrogen med hans bogreol, halvkuplerne på væggen og trådkurven med bamser, er helt klart også et favoritsted. Jeg elsker bare bøger, så bøgerne og legetøjet mikset, giver bare en skøn stemning. Njord bruger meget tid ved sine bøger og legetøjet i kuplerne – men er også god til at få det hele ryddet op igen og på plads de rigtige steder.
Noget jeg glæder mig til at få skiftet ud er puslebordet. Jeg vil så gerne finde en anden løsning, men så længe han er blebarn, så gider jeg ikke at skulle skifte ham alle mulige mærkelige steder. Så bordet må blive og så må jeg leve med den indtil videre.
 Jeg ville også gerne have noget andet på hylderne, men så længe han ikke kan nå det, så kan den ikke blive fyld med legetøj.
Vi har talt om, hvis han stadig elsker at lege osv., så vil vi lave den nederste hylde om til en bordplade, hæve det hele lidt og så give ham en stol. Så kan han få et lille skrivebord.

Måske skal jeg alligevel bare vente til han mere selv kan komme med ønsker eller når han giver mere udtryk for, hvilke ting han elsker. Jeg kommer nok til at lave lidt om undervejs – jeg kan ikke dy mig og slet ikke når jeg har en ide. Men hvad der sker, det må tiden vise.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.