Babybossen.dk

Kender du babybossen.dk? Hvis ikke, så er det nok fordi de er helt nye og først har åbnet deres webshop i dag. 

Men de er et kendskab værd. Hos dem kan du nemlig købe de fineste plakater til børneværelset. De passer ind i ethvert børneværelse, hvor de spreder hygge og glæde. Plakaterne er designet af Daniel, der er skaber af Baby bossen, men sammen med hans kæreste Kristina, der giver ham den daglige støtte og hjælp med ideerne. 
Hele ideen opstod, da parret fik deres datter i december 2014. Det var det, som satte skub i tingene og fik inspirationen til at blomstre. 

Inspirationen til motiverne henter Daniel lidt over det hele. Selvfølgelig mest herhjemme i forbindelse med, at vi synger og leger med vores datter og altså helt naturligt det, som hun finder interessant”

Den lille familie er bosat i Aarhus og de blev forældre til en lille pige i december. Ud over at bruge tiden på baby- og plakatsnak, så er Daniel til daglig studerende og Kristina er lige nu på barsel, men er normalt pædagog. 
Hos baby bossen går de op i, at designet skal være unikt og overskueligt, især for børnene. Der bliver arbejdet med varme og glade farver, som er med til at gøre børneværelset ekstra hyggeligt. 
Du kan finde baby bossen på facebook og på instagram, hvor du kan følge dem og se, hvilke spændende ting de finder på.
Husk at du i pinsen sparer 10% og fragten er gratis. Så mon ikke, at der kunne trænge til lidt nyt på væggen på børneværelset? Jeg har i hvert fald fundet min favorit og ved allerede, hvor den skal hænge. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.