Njords store dag

Lørdag den 1. november klokken 11.30 blev Njord døbt. Det var en så hyggelig dag og så stressende! Jeg har aldrig før skulle holde noget, hvor det var mig der arrangerede det hele – og det havde min kæreste heller ikke. Så vi havde ikke lige tænkt på, at det måske kunne være rart med en til at stå i køkkenet, nu når man ikke var på en restaurant. Altså at de mennesker ikke var gæsterne – i dette tilfælde bedste og bedstefar.
Men selvom det var en stressende dag, så var det også en skøn dag. Jeg så min bror blive Gudfar til min lille dreng og de klarede det begge så godt i Kirken. Njord blev kun lidt irriteret, da præsten for tredje gang kommer vand i håret på ham. 

Min bror som Gudfar – og hans lille familie, med min svigerinde og deres søn Bentley
Vi havde på fornemmelsen at vores gæster hyggede sig og at de kunne lide maden. Njord lå det meste af tiden og sov hos sin bedstemor, hvor han lå trygt og godt. Han er ikke god til at falde i søvn, de steder, hvor der er mange mennesker og hvor der sker meget. Så der har han virkelig brug for tryghed, ved at lægge hos mennesker han kender og især at hænge på mit bryst. Men det er nu også dejligt, når min lille dreng, synes at der er trygt og godt hos sin mor. 
Vi fik så mange gaver, at det var helt vildt og vi fik godt hjælp til at pakke op, af vores skønne nevø Bentley. Han var helt med på, at der skulle pakkes gaver op og de skulle hen til Njord, for det var hans haver. Bøgerne syntes han skulle læses højt for Njord med det samme, tøjet var ligegyldigt og lejetøjet skulle leges med 🙂 Han bliver god at have til Njords et års fødselsdag, hvor han kan vise Njord, hvordan man åbner gaver og vise ham, hvordan man leger bedst med det. 

En masse bøger, Fjällräven rygsæk, tøj og legetøj

Autostl, Ferm Living lampe, sengerand til Leandersengen, gå-bil, Bobles og Nomi højstol
Alt i alt var det en skøn dag med en masse gaver til nu og her, samt dem der er nødvendige videre hen, som højstolen, gå-bilen og autostolen. Selve dagen ville vi ikke ændre noget ved (ud over måske at få lidt hjælp udefra med serveringen), men Njord hyggede sig og det var det vigtigste. Plus at vi så en masse skønne mennesker, nogle som vi ikke ser så ofte. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.