KONKURRENCE

Så er det endelig blevet konkurrencetid, her på bloggen. Dette er takket være Strut shop, der har sat en af deres lækre ammepuder på højkant, til en værdi af 599 kr. (se billede)
Ammepuden har fyld af fossflakes (kunstdun), der er allergivenlige og som hverken falder sammen eller rutscher rundt under brug. Den vejer ikke for meget og kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles. Derudover er pudebetrækket i bomuld, håndsyet og unika.  
Alt hvad du skal gøre, er at smide en kommentar herunder, om hvad du helst ville have fingrene i inde fra Strut shops hjemmeside.
Vinderen vil blive trukket d. 12. September kl. 12 og vil blive offentliggjort her på bloggen.

27 tanker omkring “KONKURRENCE

 1. Helt sikkert en Babymel pusletaske med røde striber, eller en dejlig ammepude selfølgelig.. Krydser fingre 🙂 hilsen Ida Petersen (34+5)

  Like

 2. Uh, svært at vælge én enkelt ting :)Det må næsten være Tikka-vinterjakken fra Mamalicious, så man kan bære den lille fyr på mavsen vinteren over. Hvis han altså har tænkt sig at komme ud. Er 41+4 i dag og venter spændt 🙂 Tak for hyggelig læsning i den lange ventetid, og stort tillykke med din lille dreng!

  Like

 3. Uhh, er vild med såååå mange ting derinde! Deres ammepuder er simpelthen så fine, er også helt forelsket i det skønne tøj/sengesæt fra Soft Gallery! 🙂

  Like

 4. Jeg ville helt sikkert vælge en af deres fine ammepuder 🙂 de ser så lækre ud. Krydser fingre for jeg bliver den heldige 🙂 Mvh Lotte Bro Svenstrup (37+2)

  Like

 5. Jeg kunne godt tænke mig sådan en lækker ammepude 🙂 Jeg venter vores første barn til februar, så det ville være vildt dejligt at vinde sådan en ammepude 😀

  Like

 6. Deres ammepuder er bare helt fantastiske! 😍 Men derudover er jeg også helt vild med deres pusletasker, der både er praktiske, lækre og moderne. Wauw!!Jeg krydser fingre for at være den heldige vinder.Mvh Kjærsen

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.