Lidt imens vi venter på julen

Der er ikke mere end en uge til at julen banker på døren, men til trods for at den er så tæt på, så kan det jo være at man skal bruge lidt til at fordrive tiden med. Et godt tip fra mig er serier. Der er så mange fantastiske serier – men nogle af dem er dog flere sæsoner henne, så jeg kan ikke love at du bliver færdig med dem inden jul eller inden nytår. 

Witches of East End følger man fire kvinder; moderen Joanna, mosteren Wendy og de to døtre Ingrid og Freya. Wendy dukker op efter mange år, da noget stort er i vente og Joanna bliver nød til at afsløre hendes hemmelighed overfor, omkring deres evner. Døtrene har indtil da levet et normalt liv uden at vide at de var hekse og hvilke farer der lurer med denne viden. 
I serien spilles Freya af Channing Tatums kone, som også er set i filmen Step Up med Channing Tatum. Hvert afsnit varer omkring 40 minutter og serien kan sammenlignes lidt med Vampirer Diaries eller filmrækken Tvillight. Så hvis du er til det lidt overnaturlige, med en god historie og fyldt med drama, så er dette lige serien for dig. 

2 Broke Girls, som er i gang med tredje sæson, møder vi Max som arbejder på en Diner i et af de skumle kvarterer i Brooklyn. Ud over Max møder vi Caroline Channing, som kommer fra en meget velstående familie, men som har mistet alle sine penge og dermed ender på samme Diner som Max og derefter er det samspillet mellem de to. Max er den rapkæftede unge kvinde med den store barm, som hun spiller på og Caroline er den blonde, som ikke kan slippe sine fine aner og stadig håber på at kunne komme tilbage til rigdommen, på den ene eller den anden måde. På en anden måde kan man beskrive Max som den pessimistiske og Caroline som den optimistiske. 
Hvert afsnit varer omkring 20 minutter og den er en god omgang af amerikansk plat humor, som altid er sjov. 

New Girl møder vi Jessica, som bliver kaldt Jess. Vi møder hende først hvor hun er gået fra hendes ekskæreste og hun derefter møder tre fyrer, som bor sammen i en lejlighed. De hjælper hende på vej, så hun kan få sine ting fra sin ekskæreste og til at komme helt væk fra ham. 

Der er indtil videre tre sæsoner af New Girl, så hun er efterhånden ikke så ny mere og hvert afsnit varer omkring 20 minutter.

Er du til lidt mere spænding og seriøsitet, så er Breaking Bad måske mere noget for dig. Her møder vi den stille mand Walter White, som til daglig er kemi lærer, et rimelig utaknemmeligt arbejde – i hvert fald hvis man er i Walter Whites sko. Det er dog et job som han ikke tjener nok på, så efter arbejde, arbejder han så på et bilvaskeri, med en uretfærdig chef. Ikke nok med at han har to utaknemmelige jobs, så finder han også ud af at han har lungekræft. Han finder dog hurtigt en måde at gøre sin “sidste levetid”, værd at leve. 
Serien er på sin femte sæson og den har bestemt ikke mistet spændingen gennem sæsonerne. Hvert afsnit er på omkring 40 minutter. 

Til serien over alle serier, når det gælder humor og interessen for at finde ud af hvem hun er. Serien handler om de fem venner; Ted, Marshall, Robin, Barney og Lily, hvor vi følger Teds historie omkring hvordan han mødte sine børns mor. Det triste er dog at serien er igang med sin niende sæson, men også den sidste sæson – endelig finder vi ud af hvordan han møder sin udkårne og ikke mindst ser, hvordan hun ser ud efter alle disse års spænding. 
Så hvis du har brug for en serie med humor og lidt romantik, så er dette serien for dig. Den kan sammenlignes en smule med en serie som Venner eller film som American Pie. Hvert afsnit varer omkring 25 minutter. 

I serien Mom møder vi Christy, spillet af Anna Faris, kendt fra film som Scary Movie og The Hot Chick. Christy er mor til Violet og Roscoe, men som ikke altid lige har været den bedste mor – ikke mindst da hun både har været afhængig af stoffer og har haft et stort alkoholforbrug. Her kommer hendes mor så ind i billedet, som heller ikke har været den bedste mor, men som nu kommer ind og gør tingene meget sværere for Christy. Nu lyder serien meget alvorlig, men som Anna Faris tidligere roller, så er der fuld fart over feltet og en masse latter inkluderet. 
Serien er kun igang med den første sæson, men mon ikke at der kommer mange flere. Hvert afsnit varer omkring 30 minutter. 

Er du en af dem der stadig græder over at Sex and the City er slut og forbi, så er der her et lille plaster på såret. The Carrie Diaries er Carrie Bradshaw fra før hun kom til New York, men stadig skrevet af samme forfatter som opfandt Carries Bradshaw, nemlig Candace Bushnell. 
Det er en fuldstændig tøse serie, med teenage problemer, søskende problemer og ikke mindst kæreste problemer, men det sidste kender vi jo alt til fra Sex and the City. Serien er igang med sin anden sæson og det tegner godt. It’s fabulous!

Til sidst har jeg valgt den bedste serie længe, som lige nu er igang med femte sæson, og ja, det er The Walking Dead jeg taler om. Dette er en serie som er så godt lavet og samtidig altid er spændende. Der er ikke et eneste afsnit som ikke indeholder spænding og ikke mindst zombier eller walkers, som de bliver kaldt i serien. 

Hvis du aldrig har set serien før, så omhandler det Rick, som pludselig oplever at hele hans verden falder fra hinanden og bliver fyldt med en konstant fare og tanken om at finde sin kone og hans søn. Det er en konstant søgen efter sikkerhed. Dog hvis du har det ligesom jeg har det, så skal du ikke se et afsnit (eller flere) lige inden du skal gå aftenturen med din hund, efter mørkets frembrud…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.