I love pink

– og jeg elsker bryster!

I dag er det lyserød lørdag og ud over at det er en skøn farve, så er det også måden hvorpå vi bliver gjort opmærksom på brystkræft. I den sammenhæng sker der en masse forskellige events rundt om i landet og jeg vil her give dig en mini guide til nogle af de ting du kan opleve i Københavns området. Så i stedet for kun at donere penge til det gode formål, som også er helt fint, så kan du vælge at donere penge og samtidig få en hyggelig dag ud af det.
I Spindeiet i Valby bliver der sat fokus på ”Støt Brysterne” gennem motion, da motion er en vigtig faktor i kampen mod kræft. Her kan du opleve cykelartister og dans. Så det bliver en energisk dag, som står i den gode sags tjeneste.
I Farum på Bytorvet er der blandt andet planlagt lyserødt lotteri, som starter kl. 9.30 og fortsætter indtil alle de 1000 lodder er blevet solgt. Et lod koster 20 kr. og tre lodder koster sølle 50 kr. Alle butikkerne på butikstorvet har sponsoreret minimum en ting, til denne gode sags tjeneste.
Derudover er der igennem hele centeret lavet en lyserød catwalk, hvor der fra kl. 11-12 bliver opvist modeshow, med tøj fra torvets butikker.
På Frederiksberg byder de på Pink Party fra kl. 20.00.  Prisen for en billet til festen er 80 kr., som både byder på en masse musik og ikke mindst dans.
Har du mere en sød tand, så kan du hos Reinh van Hauens købe en lyserød Hindbærdrøm, som er hindbærskum på en nøddebund. Og hvis du ikke når at købe en kage i den gode sags tjeneste i dag, lørdag, så har du stadig muligheden i morgen.
Dette er kun et lille udvalg af de mange events som foregår rundt om i landet, du kan se meget mere på Støt Brysternes egen hjemmeside og find et arrangement lige i nærheden af dig.
Jeg håber at du vil være med til at støtte op om brysterne og være med i kampen mod kræft.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.